Klubb & Träffinfo

Lite information från styrelsen i Club Knaus of Sweden.

2022 – uppdateras inom kort

Årsmötet blir i Töreboda den 26-29 maj.

 

_______________________________________________________________________________

2019

Anmälningstiden till Elmia 2019 har gått ut, vi har 20 säkra platser och det var 20 stycken som anmält sig. Det betyder att om det är någon som kommit på nu i efterhand att de skulle vilja vara med, så går det bra att ställa sig på återbudslistan, vi hoppas fortfarande på att vi kanske ska kunna få några platser till, men det vet vi i skrivande stund inte hur det går med.

Alde/Truma träffen den 12 – 14 april.

Vi samlas fredag den 12 april, klockan 12.15 på parkeringen till Alde/Truma huvudkontor:

Alde Service Center, Wrangels allé 90, 291 75 Färlöv.  

Nyhetsbrev Alde

 

Vi kommer att bli inbjudna och informerade om deras verksamhet, se deras lokaler, de har också lovat bjuda på en kopp kaffe med dopp, de räknar med att det tar cirka 3 timmar, inklusive frågestund.

I övrigt se bifogad fil angående deras utbud.

Vi kommer att bo på Landöns Camping Landövägen 455 i Fjälkinge, landonscamping.se, var och en bokar sin plats hos campingen direkt. Ange Club Knaus när ni bokar så betalar vi bara 250:-/natt, ni väljer själva hur många nätter ni vill stanna.

Bokar gör ni på info@landonscamping.se eller 044 570 76 eller 0705 600 870.

För de som har lust ordnar vi med knytis både fredag och lördag kväll. Lördagen är det fria aktiviteter, eventuellt kommer jag att ordna någon tipspromenad och eller om någon har något trevligt tidsfördriv, får ni gärna komma med förslag.

Söndag checkar vi ut och för de som har lust, åker vi upp till Husvagnsreserven, där träffen avslutas, Husvagnsreserven är återförsäljare av Knaus och Pilote bland annat.

Vi ser gärna att ni meddelar Thomas, helst via mailen: info@clubknaus.se eller telefon/sms 070-6718412, om ni kommer. Det är för att Alde/Truma vill veta hur många vi blir.

Årsmötet/Årsträffen 2019

I år kommer vi att träffas på Öland, närmare bestämt Kapelluddens camping i Borgholm, Kristihimmelsfärdshelgen, närmare bestämt torsdag den 30 maj – söndag den 2 juni.

Det subventionerade priset på campingen för 3 nätter är 825:-/ekipage, de bjuder dessutom på hyra av samlingslokalen ”Spolhuset” både fredag och lördag, samt fri tillgång till grillhuset på fredagskvällen.

På lördagen kommer vi som vanligt att hålla årsmötesförhandlingar och på kvällen bjuder klubben på middag. Ni kommer att få välja mellan Kroppkakor eller dubbelrökt Lax med potatis sallad. Under fredagen kommer vi att ordna med någon form av utflykt, troligtvis till Solliden.

Inbjudan, program och ytterligare information kommer inom det närmaste.

Hjärtligt välkomna med i gemenskapen.