Årsträff 2017

Träff /årsmöte i Borås den 25/5 – 28/5

Kristihimmelfärdshelgen är ni välkomna till skulpturstaden Borås där Club Knaus har årsmöte den 27 maj kl. 10.00.
Boendet sker på Saltemads camping som är en stadscamping med nära till Borås Djurpark, Knalleland (köpcentra), Rya åsar med vackra promenadstigar och Borås centrum.
Campingavgiften är 270:-/natt inkl el och dusch men tyvärr så måste var och en boka plats och betala i förskott. Ni bokar för tiden 25 – 28 maj men om ni önskar komma tidigare så går det också bra, Arne och jag finns på plats fr o m onsdagen den 24:e.
Bokar gör ni på: borascamping.com så snart som möjligt. Campingen har problem med sitt bokningssystem så när ni bokar skriver ni i rutan ”meddelande till campingen” vilken plats ni önskar mellan nr 412 – 432 och att ni tillhör Club Knaus. Det är dock inte säkert att ni får den plats ni önskar men vi bör i alla fall få samlade platser. Karta se nästa sida.
I det gamla industriområdet Simonsland ligger Textile Fashion Center och här har vi bokat en rundvandring på fredagen den 26:e kl. 11.00. Byggnaderna är smakfullt renoverade och inrymmer idag utbildning från gymnasie till högskola, textil forskning, Borås Textilmuseum, restaurang mm. Efter rundvandringen blir det fika, kaffe/te/saft och smörgås. Därefter går vi en tur genom Borås och ser på några av de skulpturer som gjort Borås känd som ”skulpturstaden”. 2013 och 2015 invaderades Borås under en helg i september av inbjudna graffitikonstnärer som fått tilldelat sig en vägg att smycka. Under vår rundvandring passerar vi även några av dessa.
På lördagen finns det möjlighet för de som önskar att besöka Textilmuseet, där man också kan få en guidning, eller varför inte Borås Djurpark.

Vi vill gärna att ni anmäler till Anita, mailadress: anita.wahlgren@gmail.com, om ni kommer och samtidigt betalar in kostnaden för rundvandring och kaffe, 80:-/person till Club Knaus PlusGiro 5 90 80-2, senast den 15 mars.
Hjärtligt välkomna till ”stán som aldrig sover”
Styrelsen

Om ni har problem med bokningen så hör av er till Anita antingen via mail eller telefon.
Hem: 033-13 10 37
Mobil: 0704 32 79 15
Mail: anita.wahlgren@gmail.com