Årsträff 2019

Årsmötet/Årsträffen 2019

Kristihimmelsfärdshelgen, torsdag den 30 maj – söndag den 2 juni. 

I år kommer vi att träffas på Öland, närmare bestämt Kapelluddens camping i Borgholm, cirka 4 mil norr om Ölandsbron.

Det subventionerade priset på campingen för 3 nätter är 825:-/ekipage, de bjuder dessutom på hyra av samlingslokalen ”Spolhuset” både fredag och lördag, samt fri tillgång till grillhuset på fredagskvällen.

På lördagen kommer vi som vanligt att hålla årsmötesförhandlingar och på kvällen bjuder klubben på middag. Ni kommer att få välja mellan Kroppkakor eller dubbelrökt Lax med potatis sallad..

Bokar campingplats gör ni själva genom att ringa: 0485-560770 eller info@kapelludden.se

Uppge 30 maj – 2 juni och Club Knaus vid bokningen.

Jag ser gärna att ni bokar vad ni vill äta till middag, Kroppkakor eller rökt lax med potatis sallad, till mig samtidigt som ni talar om att ni kommer, på : info@clubknaus.se eller

070-671 84 12, helst innan 15 maj. Klubben bjuder på maten, dryck medtages av var och en.

Alla medlemmar är välkomna till årsmötet och middagen, även om ni inte bor på Kapelluddens camping! Glöm bara inte bort att anmäla er till middagen. 

Program: Preliminärt än så länge, årsmötets tid är fastlagt.

Motioner till årsmötet: Skall vara styrelsen tillhanda senast 10 dagar innan årsmötet, skriftligt. Det går bra att mejla till info@clubknaus.se .

Torsdag: kom när ni kan, i övrigt spontanträffar.

Fredag: Förmiddagen, utflykt till Solliden, Kungafamiljens sommarresidens. Här gör vi en guidad rundvandring i den Kungliga slottsträdgården och tar en kaffe och bulle till en sammanlagd kostnad av 125:- / person.

Eftermiddagen: ”klubbmästerskap i 5-kamp, till kvällen blir det knytkalas vid grillen!

Lördag: På förmiddagen kommer en tipspromenad att anordnas.

kl: 14.30 Styrelsemöte,

Kl: 16.00 Årsmöte, Lotterier, medtag gärna kontanter då vi kommer att sälja lotter på plats. Vi kommer också att förrätta 2 medlemslotteridragningar, en där alla medlemmar deltar, och en där närvarande medlemmar deltar.  Dagordning för årsmötet kommer tillsammans med kallelsen senare under våren.

Kl: 18.00 Middag i spolhuset.

Söndag: Hemresedag

 

Välkomna till solen och vindarnas ö, Öland!

Hälsar styrelsen för

Club Knaus of Sweden