2009 Kosta

2009 Klubbträff Kosta

Nu får vi tacka våra eminenta träffvärdar (Familjen Bleckberg CK 243) som anordnade träffen på KOSTA Bad & Camping. De såg till att vädret var till vår fördel med sol och uppehåll, hur de nu lyckades med det!

21/5 Torsdagen inleddes med ett informationsmöte där det även bjöds på drycker och snacks. Därefter var det dags för den traditionella lotteriförsäljningen. På dagen var det fria aktiviteter, då några åkte in till Broakulla där det var marknad. Några åkte till KOSTA outlet och spenderade lite. På kvällen grillades, kokades och stektes det friskt inför långbordet.

22/5 Fredag startade vi en Kubbtävling, där vi tävlade husvagn mot husvagn. Finel fick skjutas upp till lördag. På kvällen gick vi en promenad till den efterlängtade ”Hyttesillen” som var en verklig upplevelse. Mycket god mat som bestod av salt sill i löksås, bakad potatis, Isterband och stekt fläsk. Bröd, smör, lingon, aromsmör och drycker som tillbehör. Till detta serverades mycket underhållande musik och en del historier. efter maten fick vi en demonstration i hur man blåser glas och några fick till och med prova på att blåsa. Resultatet blev väl inte som instruktörerna hade visat men man är väl konstnär av sig? Efter glasblåsningen var det dags för efterrätten som var ostkaka med sylt och grädde, men välsmakande kaffe eller te. Sen var det dags att gå hem till Knaus byn och vila upp sig.

23/5 Lördag var det dags för årsmötet. Som vanligt genomfördes detta smidigt och vi hade det trevligt. Mer information kommer i årsprotokollet. Därefter var det dags för lottdragning och utdelning av vinster där vi även har medlemslotteri för deltagande ekipage. Storvinsten (som sponsrades av Knaus, Sehammars i Kalmar) denna gång togs hem av familjen Myrén. Sedan var det dags för finalen i Kubb, som detta år vanns av Glenn & Mia. På kvällen dukades det upp igen till långbord, och lika trevligt hade vi denna gång.

24/5 Avslutningsfika och hemfärd.

Tack än en gång till Karsten & Elisabeth Bleckberg.

« av 6 »