2010 Skövde

2010 Klubbträff Skövde

Dags för Club Knaus of Sweden att fira 20-årsjubileum.

Club Knaus 20-årsjubileumfirades i Skövde på Billingen stugby och camping. Inkörning var onsdagen 13 maj 2010 och det var 14 ekipage som anlände med humöret på topp och dagen avslutades i campinglokalen. Vi rekommenderar varmt campingen som är servicevänliga och mycket tillmötesgående

Club Knaus första årsmöte var på Billingen i Skövde och det var extra roligt att en av deltagarna som var med och startade kubben då fanns med nu. Vi var 4 generationer med på träffen där den äldsta är 80+ och den yngsta 7 år.

Torsdagen började med information av träffvärdarna Annika och Jörgen. Vi köpte lotter till vårt dignande vinstbord med lottdragning på lördag. Redan nu var det högt till tak och alla hade förväntningar. Vi började med en tipspromenad som rörde året när Club Knaus startade, 1990. Vem kommer ihåg t.ex. vad 1 liter mjölk kostade 1990. Inte var vi många som lyckades pricka rätt (svaret är c:a 5:49). Efter tipsrundan runt den lilla sjön blev det korvgrillning. Kvällen avslutades med knytis i lokalen med mycket skratt och värme.

Fredagen inleddes medfria aktiviteter för att göra Skövde med omnejd. Alla var tillbaka i god tid till vår gemensamma buffé som serverades i campinglokalen vid ca 18.30.

Lördag var dagen förårsmöte, där vi bland annat beslöt att nästa årsmöte ska vara på Åland, direkt efter började vi äta av de fina tårtorna och sedan var det dags för lotteri-dragning. Dels på de lotter vi köpt och dels på medlemslotteriet där importören Olle Bergholm skänkt vinsterna. Vid 18 tiden blev det långbord ute då vädret var på vår sida.

Söndag var det dags förhemfärd och alla skiljs åt men vi ser fram mot nästa träff som blir i vår lilla by på Elmia till hösten.

Ordförande för Club Knaus of Sweden
Bo Meuller

« av 3 »