2011 Åland

2011 Klubbträff Åland

Nu har vi lagt ännu en lyckad träff bakom oss. Många nya medlemmar deltog och fick känna vår härliga gemenskap som vi lyckas ha vid varje träff trots väder och vind. Åland bjöd oss på underbart väder och värmen på termometern var röd. Till och med så badade några av oss i havet…men det kändes att värmen inte riktig värmt upp vattnet ännu.

På onsdagen var det inkörning och 16st ekipage deltog.

Torsdag var det informationsmöte av Tryggve och Ulla, och det bjöds på lite snacks och kaffe/läsk.
Lotter såldes som vanligt till vårt uppskattade prisbord. Promenad till ”Jannes Bodega” där vi tog en paus med glass och dryck. därefter gick vi runt och tittade på naturen i området, och några passade på att gå in på jakt och fiske muséet. På kvällen var det långbord.

Fredag tog Tryggve och Ulla befälet och guidade oss till Kastelholms slott, Bomarsunds fästning och Ålands fotografiska museum. vid fotografiska museet bjöds vi på Ålandspannkaka och kaffe, mycket gott.
På kvällen tog vi en kort promenad till restaurangen och åt vår gemensamma middag.

Lördag var det lite fria aktiviteter och årsmöte. Lotteridragning och fika med hambakta tårtår från Tryggve och Ulla. Priserna kom bl.a från Olle Berholms AB och Dag’s Husvagnar.

Söndagen skildes vi åt igen, men några stannade kvar på Åland ett par dagar och några åkte vidare till Finland på egna äventyr.

Nästa gemensamma träff blir på Elmia 8-11 september.

Ordförande för Club Knaus of Sweden
Glenn Abrahamsson

« av 5 »