2019 årsmötes träff Kapelludden

En liten summering av 2019 års årsträff/årsmöte.

 

Vi träffades som vanligt, under Kristihimmelsfärds helgen på Kapelluddens camping i Borgholm. I år var det var det riktigt många, 23 deltagande ekipage. Enligt trovärdiga källor, det högsta deltagarantalet på minst 15 år.

Några valde att komma redan på onsdagen, medan vi övriga droppade in under torsdagen.

Fredagen började med en morgonfika, där Club Knaus bjöd på en nybakad bulle, därefter vandrade några, medan andra cyklade och ytterligare några andra tog bilen till Sollidens slott, för en guidad rundvandring i slottsparken. På eftermiddagen fick de som ville gå en tipspromenad runt om på campingen. Till kvällen tände vi grillen och hade knytkalas vid ett riktigt långt långbord.

Lördagen inleddes med 5-kamp. Grenarna var gå på tid, penna i flaska, stövelkastning, pilkastning och boll i burk. Segrare av den vuxna var Sven-Inge med Ulla/Tryggve och Bitten/Micke på andra resp tredje plats.  Barntävlingen vanns av Isa med Hugo/Edvin och Johanna/Jesper på andra respektive tredje plats.

Under eftermiddagen hölls ett styrelsemöte, innan det var dags för årsmötet. Efter årsmötet bjöd Club Knaus alla närvarande medlemmar på middag, Kroppkakor eller varmrökt Lax. Sedan var det dags för lotteridragningar, först drogs det stora medlemslotteriet i år var det 2 st Gasolgrillar, sponsrade av Bergholms. Bland alla medlemmar vann medlem 727, Wivian och Lars Hansson. Närvarolotteriet vanns av medlem 672, Birna Augustsdottir och Julius Sigmundsson.  Sedan var det dags för det sedvanliga lotteriet med ett som vanligt dignande prisbord. Kvällen fortsatte en stund med förbrödring och livliga diskussioner.

Söndagen var hemresedag.

Bortsett från torsdagskvällen som var blåsig och lite småkall, bjöd Öland på ett strålande fint försommar väder.

Jag vill passa på att tacka alla våra sponsorer som gjorde den träffen möjlig utan allt för stora utgifter för klubbkassan.

General importören av bland annat Knaus, Bergholms, Kapelluddens Camping, Kama Fritid, Evas Kroppkakor, Ica Nära Köpingsvik, Camping tillbehör 4U, Sehammars husvagn & husbil Kalmar, Snäckans varuhall Löttorp.

Som ordförande och träffansvarig för årets träff vill jag tacka alla medlemmar som kom till Öland och gjorde träffen till en så glad och trevlig tillställning det nu blev, tack alla!

Thomas Johansson med familj.