2020: Årsmötesträff på Husbilslandet

Club Knaus jubileumsträff på Husbildlandet!

Efter att årsträffen som var tänkt i Gränna blev inställd under våren på grund av pandemin så blev det till slut ändå en årsträff i Kristinehamn på Husbilslandet. Extra roligt att det blev av eftersom klubben firar 30 år i år.

Vädret var på vår sida och solen lyste i stort sett hela helgen. Vilket gjorde att stora delar av dagarna kunde spenderas utomhus. På fredagen hälsade Annika och Jörgen som var värdpar för träffen oss välkomna och i övrigt blev det mycket spontant prat. Var ju över ett år sedan klubben samlades senast!

På lördagen berättade Husbilslandet om sin verksamhet och även Generalimportören Lars Bergholm berättade om deras historia. Vi fick även besöka verkstaden och det var nog många som imponerades av dess storlek och verksamhet. I övrigt under dagen fanns det tid för att gå en tipspromenad för både barn och vuxna, egna utflykter, spana in husvagnar och husbilar eller varför inte bara njuta i solen.☀️

På eftermiddagen var det årsmöte där Anita Wahlgren tog över ordförandeskapet efter Thomas Johansson. Det var även prisutdelning från tipspromenaderna och medlemslotteri för alla medlemmar sponsrat av Bergholm som i år var två stycken strandstolar som även kan rullas som en vagn till stranden. Bland alla medlemmar vann medlem 762 Henning och Solveig Norup. Närvarolotteriet vanns av medlem 727, Vivi och Lars Hansson.
Till sist var det dags för det sedvanliga lotterier med ett fantastiskt prisbord med både Knausprylar och annat bra att ha. Precis som vanligt fanns det dem som hade extra tur.

Till kvällen bjöd Husbilslandet på lite bubbel innan det var dags att avnjuta middag som klubben stod för, kallskuret med potatis- eller pastasallad, mums! En riktigt trevlig kväll som också avslutade år. ets träff!