Årsträff 2022 i Töreboda

Den 26-29 maj var det dags för årsträff i Töreboda och det var 14 ekipage som deltog.

De flesta deltagarna kom under torsdagen och då bjöds det på mycket regn men framåt kvällen klarnade det upp och vårt tält kunde resas. När det sedan var dags för gemensamma aktiviteter på fredagen hade vi betydligt mer tur med vädret. Dagen inleddes med en kan vi kalla det stadsorientering som Janne ordnat. Den var full av kluriga frågor och jag tror fortfarande att några deltagare letar efter minnesmärket på torget! Oavsett resultat så var det en väldigt trevlig promenad!

Senare på dagen hade vi en 5-kamp med bland annat bollkastning, tornbygge och gissa kluriga grejer. Det blev en trevlig eftermiddag med många skratt!

På kvällen samlades vi i tältet för lite mat, dryck och umgänge.

Lördagen var fri för eget utforskande av Töreboda. Några cyklade längs kanalen, någon var på loppis, andra åt lunch på stan o.s.v. Vid fyra var det dags för årsmöte som var snabbt avklarat. Därefter var det dags för lotterier av olika slag med många bra vinster och alla gick därifrån med någon vinst. Medlemslotteriet vanns av nr 684 Monica och Dan Holmgren och närvarolotteriet vanns av nr 622 Britt-Louise och Mikael Kvarnström.

När lotteri och möte var avklarat var det dags för gemensam middag som klubben stod för. Det blev en mycket trevlig kväll!!!

Hela helgen var väldigt lyckad och jag tror att alla deltagande medlemmar håller med om detta. Vi ses igen nästa år, Kristi himmelsfärds helgen, i Älmhult eller Osby.