Elmia 2019

E de höst nu?

Hej alla Club Knaus of Sweden medlemmar, nu är Elmia över för denna gång, vilket för de flesta betyder att camping säsongen är över för i år. Hur som helst hade vi några väldigt trevliga dagar på Elmia, Vi var nästan 50 stycken som samlades på fredagskvällen och avnjöt Bergholms Räksmörgås med dryck. Alla satt kvar till sent och samspråkade. Ett av samtalsämnena var att vi ska vara i Gränna, Kristihimmelsfärds helgen 2020 och fira vårt 30 års jubileum, på årsträffen med årsmöte. Mer information kommer framöver.

Äntligen har vi fått fram nya klubbtröjor, som Bergholms så välvilligt bistår oss med, alla nya medlemmar som var på Elmia kunde hämta ut sin tröja. Ni andra får hämta dem på exempelvis årsträffen.

Många trodde att främst försäljningen, men även besökssiffran skulle sjunka i år på grund av de väldigt konstiga skattebeslut som vår regering har tagit, att straffa nya bilar med en straffskatt de första riktigt ”rena” åren? Ja ja inget jag kan göra något åt.

Tillsammans med sina återförsäljare sålde Bergholm 128 enheter under mässans fem dagar, vilket var något fler än 2018.

 

Slutligen vill jag passa på att tacka Elmia kommittén för det fina jobb de gjorde under hela mässan, tack ska ni ha och tack alla medlemmar som gjorde helgen till den trevliga tillställning det blev.

Er ordförande

Thomas Johansson

Elmia 2019
« av 32 »